Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Everöds IF P-07

Följ

P-07

Följ oss för uppdateringar
Följ
Everöds IF
Fotboll
P-07
P12 Nordöstra C2, vår
Tabell
Lag M V O F P
1 Everöds IF 5 0 5 0 5
2 Näsums IF 1 0 1 0 1
3 Tollarps IF vit 1 0 1 0 1
4 Wä IF 1 0 1 0 1
5 Åhus Horna BK svart 1 0 1 0 1
6 Vinnö IF vit 1 0 1 0 1
7 Gärds Köpinge IF 0 0 0 0 0
8 Kristianstad FC blå 0 0 0 0 0
9 Nosaby IF 2 0 0 0 0 0
10 Ovesholms IF 0 0 0 0 0
11 Vinnö IF röd 0 0 0 0 0
12 Åsums BK vit 0 0 0 0 0
13 Borrby IF/Hammenhögs IF/Österlen FF 0 0 0 0 0

Match

Åhus Horna BK svart

0 - 0
Furehov IP plan 3
21 april 2019
14:30

Everöds IF

Referat

Referat: Åhus Horna BK svart - Everöds IF

Kunde inte bli bättre väder – solen sken med klarblå himmel (dock lite vind men inget som störde). Nu är det endast upp till grabbarna att visa att de är taggade för match start!

Dagens match stod för dörren med Jacob som utsedd kapten, grabbarna var nog en aning nervösa för när domaren blåste igång matchen var det Åhus som rullade runt bollen bäst inom laget och vi fick fokusera på att hålla bollen från vårt målområde. Det blev lite enkla felpassningar inledningsvis – men detta rättade vi till och började hjälpa varandra med både understöd och visa sig passningsbara.

Viktor i mål gjorde ett par fina paradräddningar ganska tidigt i matchen så han fick visa att han var vaken direkt!
Trots att de inledningsvis fick första pressen på oss och hålla sig kvar långt in på vår planhalva de första minuterna, lyckades vi hitta rätt och komma upp med stundtals riktigt fina spelkombinationer…varav två skott som gick strax utanför deras målram.

En halvlek som spelmässigt svängde och blev målfattig - men till vår fördel då vi till slut fick trycka in premiäromgångens första för 2019! Ett stort jubel!!!

Andra halvlek blev desto öppnare och mer spännande där vi fick se desto fler mål och målchanser. Båda lagen ryckte upp sig spelmässigt men lagdelarna blev desto mer utsträckta som gjorde att det blev öppnare mot respektive mål. En stor skillnad i andra halvlek mot första vara att vi rullade runt mer mellan målvakt, backlinje och mötande mittfält – denna rörelse gjorde att det öppnade upp sig för våra anfallare med bättre målchanser – detta såg riktigt bra ut.

Tredje och sista halvleken var båda lagen trötta av både det rörliga spelet och värmen, det blev mer kontringar och fasta/eller tilltrasslade situationer som öppnade upp vid de mål som uppkom.

En rolig situation av många var när hela vårt lag gick upp på en hörna inklusive målvakten och de hade två spelare på vår planhalva redo för kontra – att efter hörnan se alla fullt jobb hem – trots trötta ben!

(Många synpunkter kan finnas om tre halvlekar, men en är att det kan av olika skäl bli tre stycken helt olika matchbilder per halvlek – detta är en charm i sig själv att skåda från sidan)

När domaren blåste av matchen var vi ledare glada för dagens prestation samt att oavsett hur en match utvecklar sig – kämpar våra Everöds spelare för varandra!

En glädjande notis för dagen var att vi fick med många målgörare hela 4st fördelat på:
Fabian med 2st, Nils, Otto och Erik vardera 1 mål.

Dagens härliga 2019-års premiärgäng bestod av Jacob (C), Erik, Viktor, Måns, Johannes, Fabian, Otto, Nils, Melker och Mikael.